Om mig

Mit fulde men mindre mundrette navn er Claus Gemynthe Manniche. Jeg har i 25 år haft mange forskellige stillinger - både som leder og medarbejder, og det har især været inden for salg. I den forbindelse har jeg over årene været udsat for en lang række forskellige teambuildingsaktiviteter, hvor jeg dels har oplevet, at der ofte er stor forskel på deltagernes engagement i aktiviteten, dels at det kan være en meget omkostelig affære, og endelig at det nogle gange kan være så grænseoverskridende, at det får en direkte negativ effekt på sammenholdet.

I min fritid begyndte jeg for nogle år siden at lave quizzer på diverse steder og for mange forskellige mennesker. En aften tænkte jeg, at netop den aktivitet imødekom de udfordringer, jeg selv har oplevet over årene. Ingen grænser bliver overskredet. Det kræver bare et lokale, og derfor er det langt billigere. Men vigtigst af alt, så er det noget, alle gerne vil deltage i. Og er der nogle emner, hvor man ikke lige er stærk, kan man bare sidde og nyde den gode stemning alligevel.

Som person kalder andre mig den optimale blanding af afslappet facilitator, festlig quizmaster og nysgerrig bidragsyder til arrangementet. Men faktisk er jeg slet ikke den vigtigste på selve dagen, for den handler ikke om mig, men om jer.